Už jste někdy toužili po zázračném lektvaru pro vaši krásu? Po tajemství, které používaly již egyptské královny pro svou neodolatelnou pleť a po kterém sahají i současné světové celebrity? Arganový olej, přezdívaný také „tekuté zlato“, je tím pravým řešením! Ecolife.cz vám přináší 100% čistý a organický arganový olej nejvyšší kvality, díky kterému můžete i vy odhalit zářivou pleť a zdravé lesklé vlasy.

Olej pochází z plodů arganovníku rostoucího v Maroku, Alžírsku a Izraeli. Na výrobu 1 litru oleje se použije až 30kg ořechů. Sklizeň probíhá výhradně ručně, plody se suší na slunci, roztlučou se a semena se drtí pomocí mlýnů. Smíchají se s vodou a za studena lisují. Pokud se před drcením praží, získává se tak potravinářský olej. Tento olej má pak oříškové aroma a není natolik kvalitní.

Jaké jsou benefity arganového oleje?

  • Pro vlasy: Arganový olej hydratuje a vyživuje vlasy, posiluje je a dodává jim lesk. Pomáhá proti lupům a třepení konečků.
  • Pro pleť: Arganový olej má antioxidační vlastnosti, které chrání pleť před stárnutím a vráskami. Hydratuje a zjemňuje pleť, redukuje akné a ekzémy.
  • Pro nehty: Arganový olej posiluje nehty a zabraňuje jejich lámání.
  • Pro zdraví: Arganový olej má protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. Pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a krevní tlak.

Pokožka zářící zdravím

Hledáte zázračný lektvar pro svou pleť? Arganový olej díky vysokému obsahu antioxidantů jako vitamín E a skvalen účinně bojuje proti stárnutí buněk a zároveň regeneruje pokožku. Působí jako hluboký hydratační a výživný booster, který zanechává pleť sametově hladkou a zároveň pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu. Arganový olej je také skvělým pomocníkem v boji proti vráskám, neboť podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, čímž přispívá k vypnutější a mladistvější pleti. Kromě toho má arganový olej také hojivé účinky, které oceníte při ekzémech, zarděnkám, akné, psoriáze či podrážděních pokožky způsobených sluncem nebo hmyzem.

Zdravé a krásné vlasy od kořínků po konečky

Arganový olej dokáže dodat nový život i vašim vlasům. Navrací jim přirozenou vitalitu a lesk, přičemž vyživuje a prokrvuje vlasové kořínky, čímž vlasy posiluje a zamezuje jejich lámání a třepení konečků. Díky hlubokým hydratačním vlastnostem arganového oleje budou vaše vlasy nejen krásně lesklé, ale také sametově hebké a pevné. Tento zázračný olej je nápomocný i při problematické vlasové pokožce, neboť pomáhá řešit lupy, svědění a podráždění.

Více než jen pleť a vlasy

Arganový olej nabízí benefity pro celé tělo. Pomáhá vyživovat, zacelovat a regenerovat nehty a jejich okolí. Můžete jej použít i k obnově a zahuštění obočí či prodloužení a zahuštění řas.

Jak používat arganový olej pro maximální efekt

Pro dosažení nejlepších výsledků nanášejte arganový olej na čistou a vlhkou pokožku. Na obličej vám postačí jen 2-3 kapky, které jemně vmasírujte. Pro krásné vlasy jej můžete nanést na vlhké vlasy a vmasírovat do pokožky hlavy a vlasů. Chcete-li dopřát svým vlasům extra péči, nechte arganový olej působit jako zábal a následně vlasy omyjte šamponem. Pro posílení nehtů a jemnější pokožky kolem nich olej vmasírujte přímo do nehtů a nehtové kůžičky. Pro obnovu obočí a řas naneste malé množství oleje pomocí vatové tyčinky.

Tipy pro ještě lepší využití

  • Pro zvýšení účinnosti vašeho oblíbeného pleťového krému nebo masky do nich přidejte pár kapek arganového oleje.
  • Dopřejte si koupel s arganovým olejem. Pár kapek dodá vaší pokožce sametovou hebkost a intenzivní hydrataci.
  • Díky své termostabilitě do 180°C můžete arganový olej používat také k ochraně vlasů při fénování a žehlení.

Objednejte si arganový olej na Ecolife.cz a objevte jeho zázračné účinky na vlastní kůži!